Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Προφίλ
Στην όμορφη Πέρδικα Θεσπρωτίας στην παραλία του Αρίλλα θα βρείτε το ξενοδοχείο «ALEXIOS».
 
Βρίσκεται σε γραφικό σημείο της περιοχής με όμορφη θέα προς το Ιόνιο. Θα αποτελέσει το καλύτερο κατάλυμα για τη διαμονή σας. Σας περιμένουμε για να σας φιλοξενήσουμε.
 
Η διαμονή σας στο ξενοδοχείο ALEXIOS είναι πάντα άνετη και ευχάριστη. Το ξενοδοχείο αποτελείτε από 18 πλήρως εξοπλισμένες γκαρσονιέρες με 50 κλίνες. Οι γκαρσονιέρες γίνονται δίκλινες , τρίκλινες και τετράκλινες. Είναι εξοπλισμένες με ατομικό μπάνιο , τηλεόραση , ψυγείο , πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα , κλιματιστικό και βεράντες με θέα την θάλασσα.
 
Η παραλία του Αρίλλα απέχει μόλις 50 μέτρα από την μονάδα μας. Είναι μεγάλη και απάνεμη παραλία με το μικρό λιμανάκι που συνδέει με μικρές ημερήσιες κρουαζιέρες την επικοινωνία με τα απέναντι νησιά Κέρκυρα, Παξούς. Αβαθή νερά και ψιλή άμμος, ιδανική παραλία για το παιχνίδι και την απόλαυση της θάλασσας ακόμα και από πολύ μικρές ηλικίες. Ενώ κατά μήκος της θα βρείτε cafe, ψαροταβέρνες και εστιατόρια.
 
Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές σε ένα ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον. Λογικές τιμές για όλη την τουριστική περίοδο.